Polerede gravsten

Polerede gravsten er et populært valg, når der skal vælges sten til begravelsen. Natursten har en række gode egenskaber og du vil typisk have mulighed for både at påsætte bogstaver og få dem indhugget, hvis du vælger en poleret gravsten.

Der findes rigtig mange former for gravsten og de polerede varianter har et flot udtryk. Du kan finde dem i en lang række farver, alt efter hvad du søger. Om det så er sorte, grålige, rødlige eller hvide farver.

Natursten kommer fra lande som Brasilien, Indien, Norge, Sverige og Danmark. Så du har alle muligheder for at vælge en sten med et skandinavisk præg, eller varianter med rødder i mere eksotiske lande.

Granit er det foretrukne materiale hos mange, når de skal vælge polerede gravsten og det vil helt sikkert være et holdbart valg, som vil have et flot udtryk i rigtig mange år.

Poleringen fremhæver gravstenens pæne farver
En af de klare fordele ved at vælge polerede gravsten er deres rigtig pæne farver. Poleringen er nemlig med til at fremhæve stenes farver og give et pænt udtryk.

Det er stenens farvenuancer og mønstre som skal fremmes og det sker via en smart udstyr.

Den normale fremgangsmåde er at benytte en poleringsmaskine der via indstillinger og vand, er med til at polere stenen.

Polering vil altid være med til at give et mere skinnende udtryk. Om du skal vælge ru eller polerede gravsten, afhænger derfor udelukkende af hvad I foretrækker. Mulighederne er mange og du kan helt sikkert finde en farve, form og størrelser, der passer til dine behov.

Poleret urnesten, natursten eller monument?
Om du skal vælge en poleret gravsten er ikke den eneste beslutning du skal lave. Du skal ligeledes finde frem til, om du vil gå efter en urnesten, natursten eller et monument.

De har tre vidt forskellige udtryk og vil derfor være gode i hver deres sammenhænge. Helt generelt vil urnestene have det mest feminine udtryk og nok primært være velegnet til afdøde kvinder. De fås i mange varianter, lige fra hjerter til runde former.

Natursten er det mere alsidige valg, mens et monument hurtigt leder tankerne hen på storhed og kendte personligheder. Det er associationer der vil glæde de fleste mænd. Det vil derfor primært være mænd der vil foretrække denne form for polerede gravsten.

Uanset hvad du vælger, er der god grund til at vælge polering, hvis du foretrækker et skinnende udtryk der fremhæver stenens kvaliteter.

Kommentarer er lukkede.