Nyt køkken eller et gør det selv køkken?

Er dit køkken ved at se trist ud eller er ved at være godt slidt, kan du overveje et nyt køkken. Det behøver ikke være så dyrt som du måske går og tror.

Et nyt køkken fås i mange prisklasser. Du kan købe de helt dyre eksklusive køkkener, hvor du smider flere hundrede tusinde på bordet, tage en mellem løsning hvor det måske render op i 100.000, eller du kan overveje en endnu prisbilligere model.

Kig eks. hos Ikea, som har et glimrende sortiment af skabe og skuffer til køkkenet. På hjemmesiden kan du endda selv designe dit nye køkken med køkkenelementer fra Ikea.

Gør det selv køkken

En anden mulighed kan være et gør det selv køkken, hvor du bestiller elementerne hos et køkkenfirma, som leverer dem til dig, hvorefter du selv skal samle og montere dit køkken.

Ofte kan du få leveret nogle af delene samlet, så det er nemmere og hurtigere at sætte op. Det afhænger normalt af pris og leveringstid på dit gør det selv køkken.

Får du det hele leveret usamlet, er det klar den prisbilligste løsning, men som gør det selv mand, er det jo bare sjovere på den måde.

Tags: ,

2 svar til “Nyt køkken eller et gør det selv køkken?”

  1. Urnesten siger:

    Når man opsætter køkkenet selv, gør det det bare til en endnu større fornøjelse at bruge det i dagligdagen.

  2. Ønsker du lidt mere eksklusivitet over køkkenet, kan man få lavet en bordplade i natursten - eks. granit eller marmor-