IT outsourcing

Idag hører man oftere og oftere ordet outsourcing. Men hvad betyder det egentlig helt præcist? At outsource eksempelvis sin it i virksomheden betyder at man vælger at købe sine it ydelser ved en leverandør, i stedet for at have servere stående i virksomheden. Der er flere fordele ved outsourcing af it, blandt andet så opnår man oftest højere kvalitet, da en virksomhed som har specialiseret sig i it, oftest har eksperter ansat og ikke beskæftiger sig med andet end it.

IT hosting til en bedre pris

Derudover så er det i langt de fleste tilfælde at opnå en mere favorable pris, da outsourcing af it, kan medføre at man kun betaler for det behov man har. Det er nemlig muligt ved langt de fleste udbydere af IT hosting at have en skalerbar løsning, som hele tiden tilpasser sig virksomhedens behov. Ved at have it servere internt i virksomheden, er det ikke muligt på samme måde at skalere ned, da det er forbundet med store omkostninger at skifte hardware. Ved at outsource, så justerer den ansvarlige it virksomhedens ens it løsning efter behov. Man betaler jo heller ikke for det vand som ikke længere bliver brugt af den netop flyttede teenager i hjemmet.

Bliv konkurrencedygtig

Ved at spare penge på at outsource, medfører det også at virksomheden kan blive mere konkurrencedygtig end tilfældet er med en intern it løsning, hvor der er store omkostninger til vedligeholdelse af servere samt en it ansvarlig som skal koncentrere sig udelukkende om at it’en fungerer 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.
En it outsourcing er med til at virksomheden kan fokusere på de forretningsområder som skaber værdi og ikke på it hardware og mange it-medarbejdere som oftest ikke skaber værdi for virksomheden, men blot er en udgift som bliver pålagt kunderne at betale for.

Hvis du vil læse mere om outsourcing af it, kan du gøre det her

Kommentarer er lukkede.