Follow me print

I mange virksomheder har hver medarbejder en fast printer, som de skriver ud ved. Men det er ikke altid den smarteste løsning. Follow me print kan nemlig i mange tilfælde spare medarbejderne for unødvendig spildtid.

Med follow me print er det nemlig altid muligt at vælge den printer, som man sidder tættest på. Men det er ikke det eneste, som er smart ved at benytte sig af follow me print. Man kan nemlig også sikre sig, at det bliver på en ledig og funktionsdygtig printer, at man vælger at skrive sine print ud.

Follow me print foregår på den måde, at man trykker på udskriv på sin computer, som man plejer at gøre. Derefter rejser man sig og finder den printer, som er ledig, og som man gerne vil udskrive dokumenterne fra.

Når den printer er udvalgt, så indtaster man en personlig kode eller bruger sit personlige kort, og herefter kan man udskrive sine print ved hjælp af systemet follow me print.

Man er altså opkoblet til alle virksomhedens printere og skal så hver gang vælge printeren, men først når man fysisk er ved printeren.

Follow me print er også smart, fordi den sikrer, at der ikke bliver skrevet for meget ud og at medarbejderen ikke glemmer, hvor det ligger. Så med follow me print sikrer man sig altså også mod, at fortrolige dokumenter ligger og flyder ved printeren.

Tags: ,

Kommentarer er lukkede.