Arkiv for marts 2015

Kombinér uddannelse og sport

torsdag, 5. marts 2015

Det kan være svært at kombinere uddannelse og sport på eliteniveau. Lektierne hober sig op og træningen er ikke lige planlagt i forhold til at passe ind med skoleskemaet og lærerene på skolen accepterer ikke en undskyldning der handler om at man ikke lige nåede at lave sine lektier på grund af sport og man bliver ikke en bedre sportsudøver hvis lektierne tager helt over for træningen.

Dyrk sport på højt niveau

På Viborg Gym College er det muligt at kombinere sport og en ungdomsuddannelse. Hvis man er villig til at træne hårdt og målrettet indenfor enten spring eller dans og rytme, så kan man få en plads på Viborg Gym College, hvor uddannelse og træning går så meget hånd i hånd som det nu er muligt.
Rammerne på Viborg Gym College er nogle af de bedste i landet og springsalen står til rådighed næsten alle døgnets 24 timer, så det altid er muligt at forbedre sine evner inden for springgymnastikken.

Ingen uddannelse uden sammenhold

Hvis man vælger at tage på Viborg Gym College, bor man oftest på college og dermed ikke hjemme ved sine forældre. Der er sørget for at skolen kan passes samtidig med at man kan forbedre sig indenfor sin sport, så meget som det overhovedet er muligt.
Derudover så er sammenholdet en stor del af at gå på college i Viborg. Eleverne skal hjælpe hinanden og være hinanden bedste venner, da man er sammen mange timer af døgnet, både i skolen, i fritiden og til træning.

Lær at blive den bedste

Hos Viborg Gym College kommer uddannelsen i første række, derefter sporten. Det er vigtigt at man som elev på Gym College arbejder hårdt og målrettet med begge dele, da det er et af kravene for at blive en del af dette fantastiske college, hvor man virkelig har mulighed for at dyrke sin passion samt koordinere denne med at tage en ungdomsuddannelse.
Det er muligt at læse meget mere om mulighederne for at kombinere spring eller rytme og dans med en ungdomsuddannelse lige her.