Arkiv for februar 2015

IT outsourcing

onsdag, 18. februar 2015

Idag hører man oftere og oftere ordet outsourcing. Men hvad betyder det egentlig helt præcist? At outsource eksempelvis sin it i virksomheden betyder at man vælger at købe sine it ydelser ved en leverandør, i stedet for at have servere stående i virksomheden. Der er flere fordele ved outsourcing af it, blandt andet så opnår man oftest højere kvalitet, da en virksomhed som har specialiseret sig i it, oftest har eksperter ansat og ikke beskæftiger sig med andet end it.

IT hosting til en bedre pris

Derudover så er det i langt de fleste tilfælde at opnå en mere favorable pris, da outsourcing af it, kan medføre at man kun betaler for det behov man har. Det er nemlig muligt ved langt de fleste udbydere af IT hosting at have en skalerbar løsning, som hele tiden tilpasser sig virksomhedens behov. Ved at have it servere internt i virksomheden, er det ikke muligt på samme måde at skalere ned, da det er forbundet med store omkostninger at skifte hardware. Ved at outsource, så justerer den ansvarlige it virksomhedens ens it løsning efter behov. Man betaler jo heller ikke for det vand som ikke længere bliver brugt af den netop flyttede teenager i hjemmet.

Bliv konkurrencedygtig

Ved at spare penge på at outsource, medfører det også at virksomheden kan blive mere konkurrencedygtig end tilfældet er med en intern it løsning, hvor der er store omkostninger til vedligeholdelse af servere samt en it ansvarlig som skal koncentrere sig udelukkende om at it’en fungerer 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.
En it outsourcing er med til at virksomheden kan fokusere på de forretningsområder som skaber værdi og ikke på it hardware og mange it-medarbejdere som oftest ikke skaber værdi for virksomheden, men blot er en udgift som bliver pålagt kunderne at betale for.

Hvis du vil læse mere om outsourcing af it, kan du gøre det her

Få et drømmehus tilpasset dine behov

onsdag, 18. februar 2015

At vælge sit nye hus er sjælden en nem beslutning. Der er mange forskellige overvejelser der skal tages, før det er muligt at vælge hvordan ens nye hus skal se ud og være indrettet. Der er mange byggefirmaer som gerne hjælper dig med råd og vejledning i forbindelse med husbyggeriet.
At bygge et nyt hus, kræver mange overvejelser. Hvor højt skal der være til loftet, hvordan skal vinduerne sidde og i hvilke materialer skal de forskellige elementer bygges i?

Få hjælp af et byggefirma

Et firma som er specialiseret i at bygge huse, har en enorm viden omkring netop dette område. De har erfaring fra utallige tidligere projekter og er vant til at tage alle faktorer med i overvejelserne og har gjort sig mange erfaringer omkring de utallige elementer som byggeriet af et nyt hus indebærer.
Hvis huset skal være ønskehuset er det samtidig vigtigt at man vælger et byggefirma, som er gode til at lytte og får ført lige præcis dine ideer ud i virkeligheden og ikke kun på tegnebrættet.

Tænk på miljøet

Ved at bygge nyt hus ved hjælp af et byggefirma, sikrer man sig ligeledes at materialerne er af den bedst mulige kvalitet, da hus firmaer oftest tager ansvaret for at kvaliteten er i orden og ligeledes har de ansat personale, som har stor erfaring med at bygge huse og dermed opstår der ingen begynderfejl i forbindelse med husbyggeriet.
Samtidig så skal man i forbindelse med byggeriet af et nyt hus, tænke på at det er energioptimering, således at det er så billigt som overhovedet muligt at varme, samtidig med at indeklimaet er tilpasset dine behov for energioptimering samtidig med at der er fokus på el-regningen. Der er mange byggefirmaer som er specialiseret i at rådgive omkring energioptimering, dog er det vigtigt at du også selv er med til at bestemme hvordan dit ønskehus skal bygges.

Find et firma der forstår dine behov

For at projektet nyt hus ikke skal blive alt for opslidende med mange møder og diskussioner med et byggefirma, så er det en god idé fra start at finde et byggefirma, som kan forstå at realisere dine ideer i virkeligheden og måske endda optimere disse, således at dit kommende hus, bliver en blanding mellem dine ønsker og behov tilsat ekspertviden fra et professionelt husfirma.