Arkiv for december 2011

Follow me print

søndag, 18. december 2011

I mange virksomheder har hver medarbejder en fast printer, som de skriver ud ved. Men det er ikke altid den smarteste løsning. Follow me print kan nemlig i mange tilfælde spare medarbejderne for unødvendig spildtid.

Med follow me print er det nemlig altid muligt at vælge den printer, som man sidder tættest på. Men det er ikke det eneste, som er smart ved at benytte sig af follow me print. Man kan nemlig også sikre sig, at det bliver på en ledig og funktionsdygtig printer, at man vælger at skrive sine print ud.

Follow me print foregår på den måde, at man trykker på udskriv på sin computer, som man plejer at gøre. Derefter rejser man sig og finder den printer, som er ledig, og som man gerne vil udskrive dokumenterne fra.

Når den printer er udvalgt, så indtaster man en personlig kode eller bruger sit personlige kort, og herefter kan man udskrive sine print ved hjælp af systemet follow me print.

Man er altså opkoblet til alle virksomhedens printere og skal så hver gang vælge printeren, men først når man fysisk er ved printeren.

Follow me print er også smart, fordi den sikrer, at der ikke bliver skrevet for meget ud og at medarbejderen ikke glemmer, hvor det ligger. Så med follow me print sikrer man sig altså også mod, at fortrolige dokumenter ligger og flyder ved printeren.

Printere - vælg en printer der passer til dit behov

torsdag, 15. december 2011

Printere er måske en af virksomhedens mest benyttede kontormaskine, hvis man ikke tager computeren med. Alle medarbejdere rejser sig mange gange dagligt for at hente dokumenter i firmaets printere.

Det er ikke alle printere, der passer lige godt ind i alle virksomheder. Og det har stor betydning, hvilke printere man vælger, da de gerne skal passe til virksomheden, når de nu bliver brugt så ofte.

En af de ting man skal tænke på, er virksomhedens krav til, hvilke funktioner en printer skal have. Skal den kun skrive ud i sort og hvid, eller vil man gerne have en effektiv farveprinter, som også skriver logoer og billeder ud i en knivskarp kvalitet.

Det kan også være, at man har brug for printere, som kan skrive ud i andre formater end det traditionelle A4 format.

Det er vigtigt at gøre op med sig selv, før man køber en printer. Men man skal også tænke over printerens kapacitet. Hvor mange medarbejdere skal benytte disse printere og hvor hurtige skal de være til at skrive ud. Det er heller ikke ligegyldigt. Det kan nemlig hurtigt blive spild af tid, hvis alt for mange medarbejdere skal stå og vente på, at virksomhedens printere er færdige med at skrive ud.

Kontormaskiner der fungerer

mandag, 12. december 2011

Det er vigtigt, at man har nogle gode kontormaskiner. Har man ikke det, så kan dagligdagen blive mere besværlig.

Kontormaskiner, der fungerer, er nemlig med til at få det hele til at glide meget lettere. Både for medarbejderne og for virksomheden.

Det skyldes, at kontormaskiner, der går i stykker, kan få en hel virksomhed til at gå i stå. Tag nu for eksempel en ting som printeren. Hvis den pludselig ikke virker, så er det ikke let at være medarbejder, da man ofte har brug for at printe ting ud. Men det er da også ærgerligt for virksomhedens ejere, da det betyder ineffektive medarbejdere, der bliver utilfredse, fordi at tingene ikke fungerer, som de skal.

Derfor er det helt klart en fordel for virksomheden at investere i nogle ordentlige kontormaskiner.

Så skal man nemlig ikke tvivle på, om faxen virker, når den skal eller om kopimaskinen kopierer det antal, man har bedt om, og om kvaliteten er så god, at man kan sende det af sted til sine kunder.

Det er der nemlig ingen grund til, når man køber sine kontormaskiner det rigtige sted. Så er de klar til brug hver eneste gang, og man får ingen inaktive medarbejdere på grund af, at teknikken driller på et uheldigt tidspunkt.